فراخ مشوية لذيذة على طريقة آسيا عثمان



احلى فراخ مشوية  
فراخ مشوية , لذيذة و سريعة وكمان مميزة و لا يمكن يرجع منها تنتوفة بعد ما الاكل يخلص . 
اهم حاجة الفراخ تكون من النوع الصغير : 800 ل 900 جرام مش أكثر . 
اقرئى أيضآ: كيك فرنسي مالح..Special Mother;s DAY 
الكيك المالحة دى تنفع وحلوة قوى للسحور

التتبيلة ( ل 4 فرخات )
نصف كوب زبادي
ربع كوب مستردة ( ياريت المستردة القديمة ) ... اي صلصة الخردل
ملعقة صغيرة مسحوق الثوم
بصلة صغيرة مفرومة
ملعقة صغيرة فلفل اسود
ملعقة صغيرة جنزبيل
ملعقة صغيرة ملح
3 ملاعق كبيرة عصير ليمون
أعشاب عطرية حسب الرغبة ( أنا استخدمت اوريغانو )
4 ملاعق كبيرة زيت زيتون
امزجي كله مع بعض , وتبلي الفراخ بالتتبيلة دي و بعدين سيبيها من 3 ساعات لليلة كاملة .
حطيها زي ماهي في صينية و دخليها الفرن تتشوي .
ما تنسيش تربطي رجلين الفرخة كويس و تلفي حوالين الاجنحة دبارة عشان تلمي الفرخة كويس وتتوزع الحرارة صح و فالاخر تطلع فراخك شيك و تشرف زي اللي فالصورة بالضبط . ... وكمان واخذة أحلى تان ... قصدي أحلى تحميرة .
لو عجبتك اعملي شير لحبايبك 
siege auto
شاركى على جوجل بلس

About aml

أنا أمل مؤسسة مجلة جمال حواء ، أعشق التدوين والطهي والقراءة ومتابعة كل جديد فى عالم الموضة والجمال ، وأتمنى أن تنال المجلة على اعجابكم .
    facbook Comment
    Blogger Comment

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

......................................